Samsun'da vatandaşın sabrı taştı!

Vezirköprü ilçesinde toplanan vatandaşlar, ölümle sonuçlanan trafik kazaları yaşandığı gerekçesiyle ilçe girişindeki kavşağı trafiğe kapattı.Bahçelievler Mahallesi İstanbul Caddesi Vabartum kavşağında toplanan vatandaşlar, yolda oturma eylemi yaptı.Vatand

Samsun'da vatandaşın sabrı taştı!

Vezirköprü ilçesinde toplanan vatandaşlar, ölümle sonuçlanan trafik kazaları yaşandığı gerekçesiyle ilçe girişindeki kavşağı trafiğe kapattı.

Bahçelievler Mahallesi İstanbul Caddesi Vabartum kavşağında toplanan vatandaşlar, yolda oturma eylemi yaptı.

Vatandaşlar adına konuşan Hasan Doğru, "Bu kavşakta insanlarımızı kaybediyoruz, yetkililer duyarsız. Vezirköprü halkının sessizliğini hiç kimse bir daha ölümlerle test etmesin. Buradaki halk, Vezirköprü’nün duyarlılığını göstermek amacıyla bu mübarek günde buraya oturuyorsa bıçak kemiğe dayandı demektir. Yetkililer buna bir an önce çözüm bulsunlar, biz burada siyaset yapmıyoruz. İnsanlarımızın trafik kazasında ölümlerine çare bulsunlar” dedi.

Kavşağa gelen Kaymakam Mahmut Kaşıkçı, yol ile ilgili gerekli müracaatların yapılacağını, işin takipçisi olacaklarını ve her aşamada kamuoyunu bilgilendireceklerini söyledi.

Üç yıl önce kavşakta meydana gelen kazada 4 evladını kaybettiğini belirten Ahmet Özışık, "Ben bu vatana bir evladımı şehit verdim. Şehit babası olduğum için gururluyum. Ancak bu kavşakta kaybettiğim 4 evladımın acısı halen içimde, hazmedemiyorum. Bu memleketten yüzde 70 oy alan yetkililerden hiç kimse burayla ilgilenmiyor" diye konuştu.

Ola yerine gelen İlçe Emniyet Müdürü Hakan Karslı, eylemcilerden dağılmalarını istedi. Ana yolda lastik yakan bazı eylemciler arasında arbede çıktı. Polisin araya girmesi ile yatıştırılan eylemciler, olaysız dağıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler