Samsun'da toplu sünnet şöleni

Alaçam Belediyesi'nce üçüncüsü düzenlenen şölende, daha önce müracaatta bulunan 64 ailenin çocukları sünnet ettirildi. Ardından sünnet çocukları için düzenlenen konvoy ilçe turu sonrasında şehir stadyumunda düzenlenecek konser alanına gitti. Yerel sanatçı

Samsun'da toplu sünnet şöleni

Alaçam Belediyesi'nce üçüncüsü düzenlenen şölende, daha önce müracaatta bulunan 64 ailenin çocukları sünnet ettirildi.

Ardından sünnet çocukları için düzenlenen konvoy ilçe turu sonrasında şehir stadyumunda düzenlenecek konser alanına gitti.

Yerel sanatçıların seslendirdiği parçaların ardından sahneye sanatçı İzzet Yıldızhan çıktı. Sevilen şarkılarını seslendiren Yıldızhan'a şölene katılan çok sayıda vatandaşta eşlik etti.

Konserin ardından bir konuşma yapan Alaçam Belediye Başkanı İlyas Acar, belediyenin halka hizmet adına önemli projelere imza attığını söyledi.

Belediye olarak zorunlu hizmetlerin yanı sıra vatandaşlara yönelik sosyal etkinliklerle hizmet etmek için de çaba sarf ettiklerini belirten Acar, "Yardıma muhtaç ailelere destek amaçlı olarak düşünülen sünnet şölenlerine geleneksel olarak devam edeceğiz. Düzenlenen bu tür etkinlikler, insanların kaynaşması, bir arada olması noktasında önemli. Amacımız bu bilinci oluşturmak. Birlik ve beraberlik içinde Alaçam'ı geleceğe taşıyacağız" dedi.

Daha sonra Acar, sanatçı İzzet Yıldızhan'a teşekkür plaketi ve çiçek verdi.

Şölene, MHP Samsun Milletvekili Cemalettin Şimşek, Doğanca Belde Belediye Başkanı İsmail Mutlu ile diğer davetliler katıldı.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel