Samsun'da TIR kazası: 1 ölü

Samsun'un Havza ilçesinde meydana gelen kazada 1 kişi öldü, 2 kişi ağır yaralandı.Edinilen bilgiye göre kaza, Havza-Vezirköprü karayolu 5. kilometresinde Güvenbeli Geçidi'nde meydana geldi. Havza'dan Vezirköprü istikametine gitmekte olan Mehmet Kaplan (57

Samsun'da TIR kazası: 1 ölü

Samsun'un Havza ilçesinde meydana gelen kazada 1 kişi öldü, 2 kişi ağır yaralandı.

Edinilen bilgiye göre kaza, Havza-Vezirköprü karayolu 5. kilometresinde Güvenbeli Geçidi'nde meydana geldi. Havza'dan Vezirköprü istikametine gitmekte olan Mehmet Kaplan (57) yönetimindeki 55 H 6378 plakalı otomobil ile karşı yönden gelen Cumhur Kartal'ın (22) kullandığı 55 K 8592 plakalı kamyon ile çarpıştı. Kazada otomobilde bulunan olan Mehmet Kaplan (57), Ümmühan Kaplan (51) ve Nurhan Kaplan (28) ağır yaralandı. Yaralılara ilk müdahale 112 tarafından olay yerinde yapıldıktan sonra Havza Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Yaralılardan Ümmühan Kaplan yolda hayatını kaybederken, diğer yaralılar ise Havza Devlet Hastanesi'nde yapılan müdahaleden sonra Mehmet Kaplan Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne, Nurhan Kaplan ise Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edildi. Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler