Samsun'da Tekkeköy Belediye Başkanı tebrik çiçeği yerine Filistin'e yardım istedi

Samsun'un Tekkeköy ilçesi Belediye Başkanı Mustafa Candal, tebrik çiçeği yerine Filistin'e yardım istedi.

Samsun'da Tekkeköy Belediye Başkanı tebrik çiçeği yerine Filistin'e yardım istedi

31 Mart seçimlerinde Cumhur İttifakı’ndan Tekkeköy Belediye Başkanı seçilen Mustafa Candal, kendisini tebrik etmek isteyenlerin çiçek göndermek yerine AFAD’ın Filistin yardım kampanyasına bağışta bulunmalarını rica etti.

Tekkeköy Belediye Başkanı Mustafa Candal, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Sizlerin gösterdiği destekler ile birlikte Tekkeköy Belediye Başkanı olmanın onurunu ve gururunu yaşıyorum. 1 Nisan günü itibari ile aldığım tebrik telefonları ve mesajları beni ziyadesi ile mutlu etmiştir. Fakat göndermiş olduğunuz çiçek, çelenk gibi maddi yönü olan hediyeler yerine AFAD’ın düzenlemiş olduğu Filistin yardım kampanyasına bağışta bulunmanız bizleri çok daha mutlu edecektir. Filistin halkı için yapacağınız yardımlardan ötürü sizlere çok teşekkür ediyor ve bir an önce Filistin halkının özgürlüğüne kavuşmasını yüce Allah’tan diliyorum” ifadelerine yer verdi.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel