Samsun'da tamirhanede korkutan yangın!

Samsun’da bir motosiklet tamirhanesinde yangın çıktı. Alevler itfaiye ekipleri tarafından kısa sürede söndürülürken yangın maddi hasarla atlatıldı.

Samsun'da tamirhanede korkutan yangın!

Samsun'un Terme ilçesi Çay Mahallesi’nde yangın meydana geldi.

Alınan bilgiye göre, motosiklet tamirhanesinde kaynak işlemi yapıldığı sırada alevlerin parlamasıyla yangın çıktı.

Çevredeki vatandaşların yardım amacıyla ateşin üzerine su atmasıyla daha da kuvvetlenen alevler iş yerini ve apartmanı sardı. Olayın 112'ye bildirilmesi üzerine bölgeye çok sayıda itfaiye, polis ve sağlık ekibi sevk edildi.

Samsun'da tamirhanede korkutan yangın!

Olaya kısa sürede müdahale eden itfaiye ekipleri yangını söndürerek soğutma çalışmalarını tamamladı. Yangında, tamirhane ve içerisindeki motosikletler kullanılamaz hale geldi, iş yerinin üzerindeki dairede ise maddi hasar oluştu.

Samsun'da tamirhanede korkutan yangın!

Yangının çıktığı caddede oturan Terme Belediye Başkanı Ali Kılıç ise olay yerine gelerek vatandaşlara 'geçmiş olsun' dileklerini iletti. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

(İHA)

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel