Samsun'da taciz iddiasına gözaltı

Samsun'da akrabası olan kadına elle tacizde bulunduğu iddia edilen genç, şikayet üzerine polis tarafından gözaltına alındı.Olay, Canik ilçesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, akrabası olan kadına elle tacizde bulunduğu iddia edilen M.B., şikayet ü

Samsun'da taciz iddiasına gözaltı

Samsun'da akrabası olan kadına elle tacizde bulunduğu iddia edilen genç, şikayet üzerine polis tarafından gözaltına alındı.

Olay, Canik ilçesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, akrabası olan kadına elle tacizde bulunduğu iddia edilen M.B., şikayet üzerine Irmak Polis Merkezi ekipleri tarafından gözaltına alındı. Hakkındaki suçlamaları kabul etmeyen M.B., "Eşimle kavga edince bana iftira attı" dedi.

Polisteki sorgusu tamamlanan M.B., bugün çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı. İftira attığı iddia edilen kadının ise şikayetini geri almak için savcılığa başvurduğu ileri sürüldü.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel