Samsun'da su baskını!

Samsun Bafra'da gece saat 03.00 sıralarında başlayan ve yaklaşık 1 saat etkili olan sağanak yağmur sonrası zemin kattaki evler ve birçok iş yerini su bastı. Tekel Caddesi, Alaçam Caddesi, Askerlik Şubesi, Cihanbahçe, Lise Caddesi, Migros Kavşağı, Emirefen

Samsun'da su baskını!

Samsun Bafra'da gece saat 03.00 sıralarında başlayan ve yaklaşık 1 saat etkili olan sağanak yağmur sonrası zemin kattaki evler ve birçok iş yerini su bastı. Tekel Caddesi, Alaçam Caddesi, Askerlik Şubesi, Cihanbahçe, Lise Caddesi, Migros Kavşağı, Emirefendi Caddesi başta olmak üzere birçok yer sular altında kaldı. Ev ve iş yerlerini su basan vatandaşlar sahuru dışarıda karşılarken, kendi imkanları ile su tahliyesi yapmaya çalıştı. İş yerlerine suyun girmesini engellemeye çalışan vatandaşlar, araçları ve çöp  kovaları ile barikat oluşturdu.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler