Samsun'da silahlı kavga kanlı bitti

Samsun'un Çarşamba ilçesinde meydana gelen silahlı ve bıçaklı kavgada 2 kişi tabancayla vurularak, 1 kişi de yüzünden bıçaklanarak yaralandı.Olay, Kavakdibi Mahallesi Samsunyolu üzerinde bulunan bir büfede meydana geldi. İddiaya göre, Adem Y.(41) ile kard

Samsun'da silahlı kavga kanlı bitti

Samsun'un Çarşamba ilçesinde meydana gelen silahlı ve bıçaklı kavgada 2 kişi tabancayla vurularak, 1 kişi de yüzünden bıçaklanarak yaralandı.

Olay, Kavakdibi Mahallesi Samsunyolu üzerinde bulunan bir büfede meydana geldi. İddiaya göre, Adem Y.(41) ile kardeşi Erkan Y.(36), tadilatı devam eden büfeden bira almak istedi. Bu sırada çıkan tartışmada büfe sahibi Kani Ş.(68), yüzünden bıçaklandı. Kani Ş., oğluna ait meskende bulundurma ruhsatlı tabancayla ateş ederek Adem Y. ve kardeşi Erkan Y.'yi yaraladı. Çarşamba Devlet Hastanesi ile Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan yaralı kardeşler tedavi altına alındı.

Olayla ilgili büfe sahibi Kani Ş., polis tarafından gözaltına alındı. Soruşturma sürdürülüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel