Samsun'da silahlı çatışma olayı

Edinilen bilgiye göre, İshaklı Mahallesi Gençlik Caddesi üzerinde 5 gün önce meydana gelen olayda, araç parkı yüzünden çıkan tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine silahlı çatışma çıkmış, 1 kişi hayatını kaybetmiş ve 3 kişi yaralanmıştı. Olaydan sonra Sams

Samsun'da silahlı çatışma olayı


Edinilen bilgiye göre, İshaklı Mahallesi Gençlik Caddesi üzerinde 5 gün önce meydana gelen olayda, araç parkı yüzünden çıkan tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine silahlı çatışma çıkmış, 1 kişi hayatını kaybetmiş ve 3 kişi yaralanmıştı. Olaydan sonra Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi ve Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi gören yaralılardan K.B. (50), A.B. (25) ve R.T. (38) hakkında Bafra Cumhuriyet Savcılığı'nın talimatı doğrultusunda Samsun Adliyesi nöbetçi mahkeme hakimi tutuklama kararı verdi. Hastaneye giden hakim, tutuklama kararını şüphelilerin yüzlerine okudu. Hastanede odalarının kapılarında polis bekleyen yaralılar, Samsun Kapalı Cezaevi'nde görevli jandarmaya devredildi. Tutuklanmalarına karar verilen yaralıların tedavileri tamamlandıktan sonra cezaevine gönderilecekleri öğrenildi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler