Samsun'da “Şehitler Anıtı” yapılıyor

 Çarşamba Belediyesi, Konya'da Hava Kuvvetleri Komutanlığı'na ait akrobasi uçağının düşmesi sonucu 8 ay önce şehit olan Pilot Yüzbaşı Ümit Özer, diğer şehitlerin anısına Adapark mevkisine “Şehitler Anıtı” yapıyor.  Türk Hava Kuvvetleri Komutanlığı'na bağl

Samsun'da “Şehitler Anıtı” yapılıyor

 

Çarşamba Belediyesi, Konya'da Hava Kuvvetleri Komutanlığı'na ait akrobasi uçağının düşmesi sonucu 8 ay önce şehit olan Pilot Yüzbaşı Ümit Özer, diğer şehitlerin anısına Adapark mevkisine “Şehitler Anıtı” yapıyor. 
 
Türk Hava Kuvvetleri Komutanlığı'na bağlı akrobasi timi Türk Yıldızları bünyesinde 134'üncü Filo'ya ait tek kişilik NF-5 A tipi uçağının düşmesi sonucu şehit olan Hava Pilot Yüzbaşı Ümit Özer' in babası İdris Özer, Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar’ı makamında ziyaret etti.
 
BABA ÖZER’İ DUYGULANDIRAN HİZMET
 
Şehit Hava Pilot Yüzbaşı Ümit Özer'in babası İdris Özer ile sohbet eden Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, “1993 yılında kurulan Türk Yıldızları’nın ilk şehidi olan pilot Yüzbaşı Ümit Özer’i rahmetle anıyoruz. Hava Kuvvetleri Komutanlığı'na bağlı akrobasi timi Türk Yıldızları’nda yaptığı gösterilerle meslek hayatında birçok başarıya imza atan şehidimizi hemşehrileri olarak bizlerde unutmayacağız.
 
Kamuoyuna mal olan Şehit Pilot Yüzbaşı Ümit Özer’in adını ilçemizde çeşitli yapılarda da yaşatacağız. Şehit Pilot Yüzbaşı Ümit Özer ve diğer şehitlerimiz anısına Adapark mevkisine Şehitler Anıtı yapacağız. Burada şehidimizin kullandığı tek kişilik NF-5 A tipi uçağının benzerini sergilemek istiyoruz. Bunun içinde Türk Hava Kurumu ile görüşmelerimiz sürüyor.” şeklinde konuştu.
 
Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar’ın Şehitler Anıtı projesi karşısında duygulanan baba İdris Özer, “Oğlumun adını yaşatmak adına yaptığınız ve yapacağınız tüm çalışmalar için teşekkür ediyorum” dedi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel