Samsun’da şarküteride silahlı saldırı: 1 yaralı

Samsun’un İlkadım ilçesinde bir şarküteride meydana gelen silahlı saldırıda 40 yaşındaki M.K. bacağından yaralandı. Saldırgan E.G. olay sonrası kaçtıktan bir süre sonra polise teslim oldu.
Samsun’da şarküteride silahlı saldırı: 1 yaralı

Olay, Samsun’un İlkadım ilçesi Bahçelievler Mahallesi İstiklal Caddesi üzerinde bulunan bir şarküteride saat 17.00 sıralarında meydana geldi.
Edinilen bilgiye göre, iş yerinde bulunan M.K. (40), kimliği E.G. olan bir kişinin silahlı saldırısına uğradı.

Saldırı sonucu M.K. sol bacağından yaralanırken, ihbar üzerine olay yerine polis ve 112 Acil Sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralı, ambulansla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Silahlı saldırının ardından olay yerinden kaçan E.G., daha sonra polise giderek teslim oldu.
Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir