Samsun'da sahte plaka denetlemesi

Samsun'da Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü, kentin çeşitli yerlerinde APP (sahte) plaka denetlemesi başlattı.  Samsun İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü il merkezindeki çeşitli yerlerde çevirme yaparak araçların plakalarında mühü

Samsun'da sahte plaka denetlemesi
Samsun'da Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü, kentin çeşitli yerlerinde APP (sahte) plaka denetlemesi başlattı. 
 
Samsun İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü il merkezindeki çeşitli yerlerde çevirme yaparak araçların plakalarında mühür olup olmadığını, emniyet kemeri, cam filmi ve abart egzoz denetlemesi yaptı. Araçlarda özellikle APP olarak bilinen aksesuar amaçlı kullanılan sahte ve mühürsüz plakalar üzerinde uygulama yapan polis ekipleri, APP plaka bulunan araçlara gerekli cezai işlem uyguladı. Ayrıca aracında APP plaka takılı olan araçlara orijinallerini taktıran ve 80 lira para cezası kesen trafik polisleri, orijinal plakası olmayan araçları ise trafikten men etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler