Samsun'da sahte para operasyonu: 3 şüpheli tutuklandı
Samsun Vezirköprü’de sahte para ile işlem yaptıkları belirlenen 3 şüpheli, polis ekiplerinin teknik ve fiziki takibi sonucu yakalanarak tutuklandı.
Yayınlanma:
Samsun’un Vezirköprü ilçesinde sahte para kullandıkları tespit edilen 3 şüpheli, polis ekiplerinin operasyonuyla yakalanarak tutuklandı.
Vezirköprü Kaymakamlığı koordinesinde İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında, H.A., M.A. ve F.A. isimli şahısların sahte para ile işlem yaptıkları belirlendi. Teknik ve fiziki takibin ardından düzenlenen operasyonda şüpheliler kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı.
Şahısların üzerlerinde yapılan aramalarda sahte olduğu değerlendirilen bir miktar para ele geçirildi.
Cezaevine gönderildiler
Emniyetteki işlemleri tamamlanan 3 şüpheli, sevk edildikleri adli mercilerce tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Kaynak:İHA
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan Trabzon Haber ve diğer kategorilerdeki haberlerdeki yorumlar onaylanmamaktadır.
Resmi İlanlar
Bölgesel
