Samsun'da sahte ilan ile dolandıran iki kişiye 3 yıl 4'er ay hapis
Samsun'da araç koltuğu ilanı verip dolandıran 2 şahsa 3 yıl 4'er ay hapis cezası verildi.
Yayınlanma:
Samsun'da sosyal paylaşım sitesi Facebook'ta araç koltuğu sattığına dair ilan vererek bir kişiyi dolandıran 2 kişi, yargılandıkları mahkemece 3 yıl 4'er ay hapis cezasına çarptırıldı.
Samsun'da ikamet eden İbrahim K. sosyal paylaşım sitesi Facebook'ta araç koltuğu sattıklarına dair ilan verenlerle irtibata geçti. Verilen hesap numarasına 2 bin 950 lira para gönderen İbrahim K., kendisine koltuk gönderilmeyince şikayetçi oldu.
Olayla ilgili Görkem F. ve Hüseyin I. hakkında dava açıldı. Samsun 1. Ağır Ceza Mahkemesinde görülen davada Görkem F. ve Hüseyin I. "dolandırıcılık" suçundan 3 yıl 4'er ay hapis ve ayrıca 4 bin 900'er TL de adli para cezasına çarptırıldı.
Kaynak:
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan Trabzon Haber ve diğer kategorilerdeki haberlerdeki yorumlar onaylanmamaktadır.