Samsun'da Sahte İçkiye Geçit Yok: Kamyonda Gizlenmiş 640 Litre Etil Alkol Ele Geçirildi
Samsun İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, kaçakçılıkla mücadele kapsamında önemli bir operasyona imza atarak, şehirlerarası nakliyat yapan bir kamyonda eşyaların arasına saklanmış yüklü miktarda etil alkol ele geçirdi ve bir şüpheliyi gözaltına aldı.
Yayınlanma:
Samsun'da düzenlenen kaçakçılık operasyonunda 640 litre etil alkol ele geçirildi, 1 şüpheli gözaltına alındı.
İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, bir kişinin sahte içki nakliyatı yaptığı bilgisi üzerine çalışma başlattı.
Ekipler, şehirlerarası nakliyat yapan H.O'ya ait kamyonda yaptıkları aramada, kamyon kasasında eşyalar arasına saklanan 640 litre etil alkolü ele geçirdi.
Gözaltına alınan şüpheli, işlemleri için emniyete götürüldü.
Kaynak:
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan Trabzon Haber ve diğer kategorilerdeki haberlerdeki yorumlar onaylanmamaktadır.