Samsun'da polisi harekete geçiren olay

Samsun'da TIR'ın çekicisinden kurtularak bir bölümü yolda kalan dorse kazaya sebep olabilir ihtimali üzerine polisi alarma geçirdi.  Olay, Canik ilçesi Kuzeyyıldızı TOKİ Blokları karşısı çevre yolunda akşam saat 23.30 sıralarında meydana geldi. Edinilen b

Samsun'da polisi harekete geçiren olay
Samsun'da TIR'ın çekicisinden kurtularak bir bölümü yolda kalan dorse kazaya sebep olabilir ihtimali üzerine polisi alarma geçirdi. 
 
Olay, Canik ilçesi Kuzeyyıldızı TOKİ Blokları karşısı çevre yolunda akşam saat 23.30 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Türkiye geneli marketler zinciri bulunan bir firmaya ait Bahri H. idaresindeki 34 GH 2538 çekiciden seyir halindeyken kurtulan 34 KL 0448 derse bir süre sürüklendikten sonra yoldan çıktı. TIR sürücüsü çekici ile kaza yerinden ayrılırken, ihbar üzerine olay yerine giden Samsun Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, bir bölümü yolda bulunan ve kazaya davetiye çıkartılan dorseyi görünce alarma geçti. Trafik ekipleri yolda kazaya karşı trafik önlemi alıp dersenin sürücüsüne ulaşmaya çalıştı. Dorsenin yanına gelen TIR sürücüsüne her hangi bir önlem almadan dorseyi yolda bıraktığı için para cezası yazdı. TIR sürücüsü Bahri H., seyir halindeyken dorsenin biranda çekiciden ayrıldığını söyledi.
 
20140608aw111999_01.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler