Samsun'da polis memuru intihar etti

Samsun'un 19 Mayıs İlçesi Emniyet Müdürlüğü'nde Trafik Denetleme Şubesi'nde görev yapan evli ve iki çocuk babası Mehmet Coşkun, dün akşam göreve geldi.Bu sabah saat 06.00 sıralarından ekip otosuyla birlikte tek başına 19 Mayıs İlçesi sahiline indi.Burada

Samsun'da polis memuru intihar etti

Samsun'un 19 Mayıs İlçesi Emniyet Müdürlüğü'nde Trafik Denetleme Şubesi'nde görev yapan evli ve iki çocuk babası Mehmet Coşkun, dün akşam göreve geldi.

Bu sabah saat 06.00 sıralarından ekip otosuyla birlikte tek başına 19 Mayıs İlçesi sahiline indi.

Burada başına dayadığı tabancasının tetiğini çekerek yaşamına son verdi. Silah sesi üzerine çevredeki vatandaşlar polise haber verdi. Olay yerine gelen ekipler, meslektaşlarının intihar ettiğini tespit etti.

Gördükleri manzara karşısında şoke olan mesai arkadaşları savcının incelemesinin ardından Mehmet Coşkun'un cesedini otopsi için Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı.

Yapılacak olan otopsinin ardından cenazenin memleketi Tokat'a gönderileceği belirtildi. Herhangi bir sorunu olmadığı belirtilen Coşkun'un intiharının araştırıldığı ifade edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel