Samsun'da otel baskını!

 SAMSUN'da Klas Otel'i basan H.Ş., otel çalışanları 20 yaşındaki Erol Tezcan, 33 yaşındaki Fatih Çalışkan ve 44 yaşındaki Kenan Öre'yi kafasından tabancayla vurup yaraladı.  Hastaneye kaldırılan yaralılardan Kenan Öre kurtarılamadı. Polis silahlı baskıncı

Samsun'da otel baskını!

 

SAMSUN'da Klas Otel'i basan H.Ş., otel çalışanları 20 yaşındaki Erol Tezcan, 33 yaşındaki Fatih Çalışkan ve 44 yaşındaki Kenan Öre'yi kafasından tabancayla vurup yaraladı. 
 
Hastaneye kaldırılan yaralılardan Kenan Öre kurtarılamadı. Polis silahlı baskıncıyı yakalamak için çalışma başlattı. 
 
Olay, İlkadım İlçesi 19 Mayıs Mahallesi Meşrutiyet Caddesi üzerinde bulunan Klas Otel'de meydana geldi. İddiaya göre otele gelen H.Ş. isimli bir kişi henüz bilinmeyen sebeple üzerindeki silahı çıkartıp lobide oturan otel çalışanları Erol Tezcan, Fatih Çalışkan ve Kenan Öre'ye ateş etti. Kafasından yaralanan üç çalışan kanlar içinde yere yığıldı. Zanlı ise olay yerinden kaçtı. Yaralılar, ihbar üzerine olay yerine gelen ambulansla Gazi Devlet Hastanesi ile Eğitim ve Araştırma Hastenesine kaldırılarak ameliyata alındı. Kenan Öre yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı. 
 
Baskın sonrası polis geniş çaplı soruşturma başlattı. Görgü tanıklarının ifadesini aldıktan sonra kaçan zanlının yakalanması için geniş çaplı araştırma sürüyor. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel