Samsun'da ölü sayısı yükseldi

  Samsun’da selde kaybolan 9 yaşındaki Berkay Bütüner’in de cesedinin bulunmasıyla sel felaketinde ölenlerinde sayısı 10’a yükseldi. Samsun’un Canik ilçesinde selin yaşandığı gece annesi ve kardeşi ile birlikte sel sularına kapılan Berkay Bütüner’in cesed

Samsun'da ölü sayısı yükseldi

 

 Samsun’da selde kaybolan 9 yaşındaki Berkay Bütüner’in de cesedinin bulunmasıyla sel felaketinde ölenlerinde sayısı 10’a yükseldi. 

Samsun’un Canik ilçesinde selin yaşandığı gece annesi ve kardeşi ile birlikte sel sularına kapılan Berkay Bütüner’in cesedi, bugün saat 14.00 sıralarında dolum tesisleri mevkisinde bulundu. Buradan ambulansla alınan ceset, morga götürüldü.

Berkay Bütüner’in bulunması, annesi 36 yaşında Emine Bütüner ve kardeşi 6 yaşında Mihra Bütüner’in cenazelerinin toprağa verildiği saate denk geldi.

Selde kaybolan Mustafa Gazel’i ise arama çalışmaları devam ediyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel