Samsun'da öğrenci servisi kaza yaptı

Samsun’da freni boşalan öğrenci servisinin yan yattığı kazada 14 öğrenci yaralandı.Kaza, Canik ilçesine bağlı Gölalan köyünde meydana geldi.Edinilen bilgiye göre, Süleyman Bayraktar yönetimindeki 55 LJ 530 plakalı öğrenci servisi Gölalan köyünden aldığı 1

Samsun'da öğrenci servisi kaza yaptı

Samsun’da freni boşalan öğrenci servisinin yan yattığı kazada 14 öğrenci yaralandı.Kaza, Canik ilçesine bağlı Gölalan köyünde meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre, Süleyman Bayraktar yönetimindeki 55 LJ 530 plakalı öğrenci servisi Gölalan köyünden aldığı 14 öğrenciyi Başkonak köyündeki Başkonak Ortaokulu’na götürmek için yola çıktı. Öğrenci servisi Gölalan köyü ile Başkonak köyü arasında freni boşalınca yan yattı.

Kazada öğrenci servisi minibüsünün içersinde bulunan İlkay K.(13), Sema K.(13), Atakan B.(15), İlhan K.(11), Erhan B.(11), Mustafa G.(13), Neslihan B.(14), Kerim D.(13), Ayşegül B.(13), Öznur G. (13), Selma B.(14), Teyfik K.(12), Selçuk B.(13) ve Oğuzhan M. (14) isimli toplam 14 öğrenci yaralandı.

Araç sürücüsü aracının başında beklerken, yaralı öğrenciler çevredeki köylüler ve 112 Acil Servis ekiplerince Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.
Kaza anını anlatan öğrenciler, aracın freninin boşaldığını ve yan yattığını belirterek, kazadan dolayı çok korktuklarını söylediler.

Kazayı duyar duymaz Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne gelerek öğrencilerin sağlık durumları hakkında bilgi alan Canik İlçe Milli Eğitim Müdürü Haluk Melekoğlu, “Taşımalı eğitim kapsamında ilçemiz Gölalan köyünden, Başkonak Ortaokulu’na öğrencileri taşıyan öğrenci servisi trafik kazası geçirdi. Servis içersinde de 14 öğrencimiz vardı. Tedbir amaçlı öğrencilerimizi hastaneye getirdik. Çocuklarımızda şu ana kadar çok büyük bir problem çıkmadı. Bazı çocuklarımızda çarpmadan dolayı çatlak ve kesik gibi çok dikkati çekmeyecek yaralar var. Şu anda büyük bir problemimiz yok” dedi.

basliksiz-1.20140218114925.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler