Samsun'da Mezarlık Müdürlüğü'nde hırsızlık

Samsun'da Mezarlık Müdürlüğü'nde hırsızlık olayı meydana geldi.

Samsun'da Mezarlık Müdürlüğü'nde hırsızlık

Samsun'da mezarlıklar müdürlüğünden hırsızlık yapan bir kişi polis tarafından yakalandı ve çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Olay, Samsun'un İlkadım ilçesi Kıran Mahallesi Kıran Mezarlığı içinde bulunan Samsun Büyükşehir Belediyesi Mezarlıklar Müdürlüğünde meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre, H.K.(31) adlı şahıs aldığı alkolünde etkisiyle mezarlıklar Müdürlüğü binasına girip buradaki dolaptan şarjlı matkabı çaldı. H.K. daha sonra da çaldığı matkabı sokakta tanımadığı bir kişiye sattı. Hırsızlık olayının fark edilmesi üzerine olay polise haber verildi. Polis tarafından yakalanan H.K. İlyasköy Şehit Mesut Yılmaz Polis Merkezine teslim edildi. Polisteki soruılanmasının ardından Samsun Adliyesine sevk edilen H.K. "Alkollüydüm.Ne yaptığımı bilmiyorum. Dolaptan şarlı matkabı alınca yolda karşılaştığım tanımadığım bir kişiye 150 liraya sattım" dedi.

Nöbetçi mahkemeye ifade veren H.K. mahkemece tutuklanarak Samsun T Tipi Kapalı Cezaevine gönderildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel