Samsun'da kredi kartı borcu için...

Samsun’da bankaya olan kredi kartı borcunu ödemek için çalıştığı işyerinin kasasından 13 bin 750 lira çaldığı iddiasıyla gözaltına alınan gencin kredi kartı borcu yüzünden hırsızlık yaptığı öne sürüldü.Olay, İlkadım ilçesi Selahiye Mahallesi’nde bulunan b

Samsun'da kredi kartı borcu için...

Samsun’da bankaya olan kredi kartı borcunu ödemek için çalıştığı işyerinin kasasından 13 bin 750 lira çaldığı iddiasıyla gözaltına alınan gencin kredi kartı borcu yüzünden hırsızlık yaptığı öne sürüldü.

Olay, İlkadım ilçesi Selahiye Mahallesi’nde bulunan bir markette meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, marketin kasasından 13 bin 750 lira para çalınınca olay polise haber verildi. İlkadım İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Bürosu ekipleri, yaptıkları araştırma sonucu iş yerinin kapısında zorlama olmadığını ve hırsızlık olayının içeriden çalışan kişi veya kişiler tarafından gerçekleştirildiğini tespit etti. Para torbasını en son kasaya koyduğu ileri sürülen markette çalışan kasiyer T.A.’yı (32) takibe alan polis, soygun olayının ardından şahsın bankaya olan kredi kartı borcuna 3 bin 160 lira, banka kartı hesabına da bin 650 lira para yatırdığını tespit etti. Gözaltına alınan T.A., önce suçlamaları kabul etmedi ancak daha sonra suçunu itiraf ederek evde sakladığı paranın geri kalanını polise teslim etti. T.A.’nın, para torbasını da yaktığını söylediği öğrenildi.

Polisteki sorgusu tamamlanan T.A., çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel