Samsun'da ki kuyumcu tutuklandı

 Samsun'da 30 milyon TL değerindeki altınlarla kayıplara karıştığı ileri sürülen kuyumcu, nöbetçi mahkeme tarafından tutuklandı.  İlkadım ilçesi Kale Mahallesi'nde bir hafta önce meydana gelen olayda iddiaya göre, kuyumcu T.Y.(52), 120 kişiden ‘emanet’ di

Samsun'da ki kuyumcu tutuklandı

 

Samsun'da 30 milyon TL değerindeki altınlarla kayıplara karıştığı ileri sürülen kuyumcu, nöbetçi mahkeme tarafından tutuklandı. 
 
İlkadım ilçesi Kale Mahallesi'nde bir hafta önce meydana gelen olayda iddiaya göre, kuyumcu T.Y.(52), 120 kişiden ‘emanet’ diyerek aldığı 30 milyon lira değerindeki altın ve paralarla birlikte ailesini de yanına alıp ortadan kayboldu. T.Y.'ye 5 kilo altın emanet ettiği iddia edilen kuyumcu A.E. (46) ve kardeşi M.E. (36) ile arkadaşları M.A. (28) ve M.A. (32) şüpheliyi İstanbul'da bularak otomobillerine alıp Samsun'un Atakum ilçesindeki evlerine getirdi. T.Y.'nin İstanbul'da akrabalarının polise başvurması üzerine Samsun Emniyet Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri Atakum'daki eve baskın yapıp kuyumcu T.Y. ve onu evlerinde alıkoydukları öne sürülen 4 kişiyi gözaltına aldı.
 
Gözaltına alınan kuyumcu T.Y. ile diğer şüpheliler Samsun Adliyesi’ne sevk edildi. T.Y., nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanırken, diğer şüpheliler ise adli kontrol ile serbest bırakıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel