Samsun'da Kenan Evren'e yasak

  Çarşamba ilçesinde bulunan Kenan Evren İlköğretim Okulu’nun ismi, Samsun İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından vatandaşların talebi doğrultusunda, Yeşilırmak İlkokulu olarak değiştirildi.  Konu hakkında açıklama yapan AK Parti Çarşamba İlçe Başkanı Mehme

Samsun'da  Kenan Evren'e yasak

 

 Çarşamba ilçesinde bulunan Kenan Evren İlköğretim Okulu’nun ismi, Samsun İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından vatandaşların talebi doğrultusunda, Yeşilırmak İlkokulu olarak değiştirildi. 

 Konu hakkında açıklama yapan AK Parti Çarşamba İlçe Başkanı Mehmet Köse, “İlçemizdeki çok sayıda sivil toplum örgütü, sendika ve vatandaş darbe suçlamasından yargılanan Kenan Evren'in isminin okuldan kaldırılması konusunda milli eğitim müdürlüğüne dilekçe vermişti. Yeni isim konusunda çeşitli öneriler vardı. Samsun İl Milli Eğitim Müdürlüğü de hem Çarşamba’ya hem de 4+4+4 eğitim sistemine uygun olarak yeni ismi Yeşilırmak İlkokulu olarak belirledi” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel