Samsun'da kaza Otomobil refüjü aşarak karşı şeride geçti. 2 ölü, 6 yaralı. 13 Aralık 2008

Alınan bilgiye göre, Samsun'dan Ankara yönüne giden otomobil, Samsun Ankara kara yolunun 25. kilometresinde, refüjü aşıp karşı şeride geçerek otomobille çarpıştı.

Samsun'da kaza Otomobil refüjü aşarak karşı şeride geçti. 2 ölü, 6 yaralı. 13 Aralık 2008

Alınan bilgiye göre, Samsun'dan Ankara yönüne giden Şerif Gündüz (40) yönetimindeki 34 AL 5754 plakalı otomobil, Samsun Ankara kara yolunun 25. kilometresinde, refüjü aşıp karşı şeride geçerek Ömer Örten'in (34) kullandığı 55 AJ 942 plakalı otomobille çarpıştı. Kazada sürücü Ömer Örten ile beraberindeki annesi Saliha Örten (58) olay yerinde hayatını kaybetti.

Yaralanan diğer otomobilin sürücüsü Şerif Gündüz ile Cemal (28), Mehmet (30) ve Emrah Gündüz (11), Mehmet (27) ve Mustafa Kısacık (40) Kavak Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Bu arada otomobilde sıkışan sürücü Örten ile annesinin cesetleri, Samsun Sivil Savunma Arama ve Kurtarma Birliği ekiplerince çıkarıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel