Samsun'da kaybolanlar bulunamadı

Bafra ilçesinde avlanmak için Sarıköy Mahallesi'ndeki Gıcı Gölü'ne açılan ve fırtına nedeniyle alabora olan tekneden göle düşerek kaybolan 4 kişiyi arama çalışmalarına şiddetli rüzgar nedeniyle ara verildi.Sabah saatlerinde, Yunus Emre Erol (20), Yunus Se

Samsun'da kaybolanlar bulunamadı

Bafra ilçesinde avlanmak için Sarıköy Mahallesi'ndeki Gıcı Gölü'ne açılan ve fırtına nedeniyle alabora olan tekneden göle düşerek kaybolan 4 kişiyi arama çalışmalarına şiddetli rüzgar nedeniyle ara verildi.

Sabah saatlerinde, Yunus Emre Erol (20), Yunus Semiz (38), Bilgin Namlı (15) ve Mehmet Ali Semiz'in (35) bulunması için botlarla göle açılan Samsun Deniz Polisi ile AFAD dalgıç ekipleri, 3 saatlik arama çalışmasının ardından kıyıya döndü.

Dalgıçlar, göldeki dalgaların botlarının üzerini aştığını, suyun yüzeyinde ve içinde sürüklendikleri için sağlıklı arama yapmadıklarını söyledi. Kıyıya çıkan dalgıçlar, arama çalışması sırasında boşalan oksijen tüplerini yeniden doldurmaya başladı. Ekiplerin, öğleden sonra hava şartlarındaki düzelmeye bağlı olarak arama çalışmalarına devam edebileceği belirtildi.

Türk Kızılayı Bafra Şubesince, gölde kaybolanların yakınlarına ekmek, helva ve sıcak çay dağıtıldı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin de olay yerine gelerek çalışmaları izledi.

Yunus Emrah Erol'un dedesi Faik Aydın, gazetecilere yaptığı açıklamada, torununun bir ay sonra askere gideceğini anlatarak, "Biz onu askere uğurlamayı beklerken böyle bir olay yaşadık. Benim haberim olsaydı o fırtınada torunumu göndermezdim" diyerek gözyaşı döktü.

Bafra ilçesinde avlanmak için dün Sarıköy Mahallesi'ndeki Gıcı Gölü'ne açılan ve fırtına nedeniyle alabora olan teknedeki 7 kişiden Dursun Namlı'nın (30) cesedi çevre sakinlerince, Muharrem Türkmen (37) ile Niyazi Türkmen'in (30) cesetleri ise deniz polisi ekiplerince bulunarak kıyıya çıkarılmıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler