Samsun'da kavga :2 ölü 1 yaralı

Vezirköprü’ye bağlı Avdan Köyünde Erol Yavuz(47) ile daha önceden aralarında anlaşmazlık bulunan dünürü Şükrü Durmuş(46) arasında bu gün sabah saatlerinde tartışma yaşandı. Tartışma sonrasında sinirine hâkim olamayan Erol Yavuz av tüfeğiyle dünürü Şükrü D

Samsun'da kavga :2 ölü 1 yaralı

Vezirköprü’ye bağlı Avdan Köyünde Erol Yavuz(47) ile daha önceden aralarında anlaşmazlık bulunan dünürü Şükrü Durmuş(46) arasında bu gün sabah saatlerinde tartışma yaşandı. Tartışma sonrasında sinirine hâkim olamayan Erol Yavuz av tüfeğiyle dünürü Şükrü Durmuş ve eşi Aysel durmuşu vurdu.

dunu1.jpg

 

Aysel Durmuş olay yerinde hayatını kaybederken, ağır yaralanan Şükrü Durmuş olay yerine çağırılan 112 Acil ekiplerince Vezirköprü Devlet Hastanesine kaldırıldı. Vezirköprü Devlet hastanesinde ilk tedavisi yapılan Şükrü Durmuş Samsun Eğitim Araştırma Hastanesine sevk edildi.

dunur2.jpg


İki kişiyi tüfekle vuran Erol Yavuz olaydan sonra aynı tüfekle kendini vurarak intihar etti.
Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler