Samsun'da kaçakçılık

 Edinilen bilgiye göre, bir istihbaratı değerlendiren Samsun Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ile Vezirköprü Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Vezirköprü -Katamonu istikametine giden iki otomobili durdurdu. Otomobillerde

Samsun'da kaçakçılık

 

Edinilen bilgiye göre, bir istihbaratı değerlendiren Samsun Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ile Vezirköprü Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Vezirköprü -Katamonu istikametine giden iki otomobili durdurdu. Otomobillerde yapılan aramalarda S.K.'nın (20) kullandığı otomobilde 8 bin 870, S.K.’nın da içinde bulunduğu T.V.'nin (25) kullandığı otomobilde 8 bin 910 paket kaçak sigara bulundu.
 
Gözaltına alınan S.K, T.V. ve S.K, ifadeleri alınmak üzere Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü. Zanlılar. Emniyet Müdürlüğü’ndeki sorgularının ardından Vezirköprü Adliyesi’ne sevk edildi.
Şahısların aynı suçtan sabıkaları olduğu belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel