Samsun'da kaçak kazı:5 gözaltı

Samsun'un Kavak ilçesinde kaçak olarak define aramak için kazı yaptığı iddia edilen 5 kişi, jandarmanın operasyonu sonucu gözaltına alındı. Olay, Bayramlı köyünde dün sabah saat 06.00 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Kavak İlçe Jandarma K

Samsun'da kaçak kazı:5 gözaltı
Samsun'un Kavak ilçesinde kaçak olarak define aramak için kazı yaptığı iddia edilen 5 kişi, jandarmanın operasyonu sonucu gözaltına alındı.

Olay, Bayramlı köyünde dün sabah saat 06.00 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Kavak İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, kaçak kazı yapıldığına dair haber üzerine operasyon başlattı.

H.O.Ç.'ye ait arazi üzerinde dedektör ile arama yapıp çukur eşip kaçak olarak define aradıkları iddia edilen Sefer G., Yener D., Hüseyin Ç., Sami A. ve Ahmet G., yakalanarak gözaltına alındı. Gözaltına alınan şahıslarla birlikte 1 adet dedektör, 1 adet labtop bilgisayar, 4 adet kazma ve 2 adet kürek ele geçti. İfadesi alınan zanlılar, savcının talimatı doğrultusunda serbest bırakıldılar.

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler