Samsun’da jandarmadan uyuşturucu operasyonu: 22 kilo esrar ele geçirildi

Samsun’un Tekkeköy ilçesinde yasa dışı kenevir ekimi yaptığı belirlenen bir kişi, jandarma ekiplerinin düzenlediği operasyonla yakalandı. Aramalarda 22 kilo 755 gram kubar esrar ve çeşitli uyuşturucu malzemeler ele geçirildi.
Samsun’da jandarmadan uyuşturucu operasyonu: 22 kilo esrar ele geçirildi

Samsun İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Tekkeköy Yaylageriş Mahallesi'nde H.B'nin uyuşturucu madde imal ve ticaretine yönelik olarak yasa dışı ekim yaptığı ve kubar esrar ürettiği bilgisi üzerine operasyon düzenledi.

Ekiplerin H.B'nin ikameti ve eklentilerinde yaptığı aramada, 22 kilo 755 gram kubar esrar, 5 bin 190 lira uyuşturucudan elde edildiği değerlendirilen nakit para, 155 gram sentetik uyuşturucu, 1 hassas terazi, 5 adet uyuşturucu kullanma aparatı, 1 gram kenevir tohumu, 1 tabanca şarjörü, 7 tabanca fişeği, 3 sustalı bıçak, 2 kubar esrar ayrıştırmada kullanılan makas ve uyuşturucu madde üretiminde kullanılan çok sayıda materyal ele geçirildi.

Şüpheli gözaltına alındı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir