Samsun'da ilginç rekor

Samsun'da 5 çocuk babası emekli işçi, kulağıyla 65 kiloluk halteri kaldırarak güç gösterisi yaptı. İlkadım ilçesinde ikamet eden emekli işçi 47 yaşındaki güreşçi Yaşar Doğu Yılmaz, Nevşehir'de yaşayan 49 yaşındaki Halis Ateş'in vücuduna 75 metal kaşık yap

Samsun'da ilginç rekor

Samsun'da 5 çocuk babası emekli işçi, kulağıyla 65 kiloluk halteri kaldırarak güç gösterisi yaptı.

İlkadım ilçesinde ikamet eden emekli işçi 47 yaşındaki güreşçi Yaşar Doğu Yılmaz, Nevşehir'de yaşayan 49 yaşındaki Halis Ateş'in vücuduna 75 metal kaşık yapıştırarak, son bir yıldır, halat ve zincir kullanmadan bir arabayı kendisine yapıştırıp çekmek için çalıştığına dair televizyonda haber izleyince, Ateş'e meydan okudu. Samsun Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Yaşar Doğu Güreş Salonu'nda kulağıyla önce 55 kiloluk ardından da 65 kilo ağırlığındaki halteri kaldıran Yaşar Doğu Yılmaz, ilginç bir rekora imza attı. Daha önce kulağıyla araba çektiğini hatırlatan Yaşar Doğu Yılmaz, "Geçenlerde Nevşehir'de bir vatandaşın bir tanesi vücuduna kaşık yapıştırmış. 'Ben araba çekeceğim, meydan okuyorum' dedi. Ben de ona kızdım. Halbuki beni bilmiyor ve tanımıyordu. Beni bir görsün tanısın dedim. Beni de tanıdıktan sonra böyle bir şeylere yeltenmez diye düşünüyorum. Samsun'dan ona meydan okuyorum. İstiyorsa Samsun'a gelsin. Gelemezse ben Nevşehir'e gidebilirim" diye konuştu.

Türkiye'de ne güçlerin olduğunu ve herkesin bir şeyler yapabildiğini belirten Yaşar Doğu Yılmaz, hedefinde çok ilginç projeler olduğunu ve bu projeleri şimdilik gizli tuttuğunu sözlerine ekledi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel