Samsun’un Vezirköprü ilçesinde bir hurda deposunda çıkan yangın korku dolu anlara neden oldu. Yangından yükselen siyah dumanlar gökyüzünü kapladı.
Yenimahalle’de Hurda Deposunda Yangın Çıktı
Yangın, Samsun’un Vezirköprü ilçesi Yenimahalle’de bulunan bir hurda deposunda saat 13.00 sıralarında meydana geldi. Henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan yangın, kısa sürede büyüyerek depoyu sardı. Alevler nedeniyle gökyüzüne yükselen simsiyah dumanlar, çevredeki vatandaşları endişelendirdi.
İtfaiye ve Polis Ekipleri Harekete Geçti
Yangının ihbar edilmesi üzerine bölgeye Samsun Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri ile polis ekipleri sevk edildi. Yangının büyümesini önlemek amacıyla hızlı bir şekilde müdahale eden itfaiye ekipleri, yangını kontrol altına aldı. Yangının tamamen söndürülmesinin ardından soğutma çalışmaları başlatıldı.
Yangının Çıkış Nedeni Araştırılıyor
Henüz çıkış nedeni bilinmeyen yangınla ilgili olarak polis ekipleri inceleme başlattı. Olayla ilgili detaylı araştırmalar sürerken, can kaybı ya da yaralanma yaşanmadığı bildirildi.
Kaynak: