Samsun'da hırsızlar çalmadık şey bırakmadılar

Samsun’da bir markete sabaha karşı giren maskeli 4 hırsız, sigara, para, yazar kasa ve cep telefonu çalarken saniye saniye güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.Olay, İlkadım ilçesi Kadıköy Mahallesi’nde 42 yaşındaki Şenol Şen’e ait markette sabaha karş

Samsun'da hırsızlar çalmadık şey bırakmadılar

Samsun’da bir markete sabaha karşı giren maskeli 4 hırsız, sigara, para, yazar kasa ve cep telefonu çalarken saniye saniye güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

Olay, İlkadım ilçesi Kadıköy Mahallesi’nde 42 yaşındaki Şenol Şen’e ait markette sabaha karşı saat 05.15 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, kimliği belirsiz maskeli ve ellerinde eldiven bulunan 4 hırsız, önce marketin arka kısmındaki mutfak bölümünün dış camını zorlayarak kırıp içeri girdi. Ardından da mutfaktan marketin iç kapı camını kırıp kapıyı açtıktan sonra rafların bulunduğu bölmedeki kapıyı zorlayarak açan hırsızlar, raflardaki ürünleri yere döküp açtıkları bu kapıdan içeri girdi.

KAMERA GÖRÜNTÜLERİNİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!

Hırsızlardan bazıları yanlarında getirdiği poşet ile giysilerinin arasına sigaraları doldurup çaldılar. Hırsızlık olayı işyerinin güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi. Hırsızın çaldığı sigaraları dışarıda bekleyen arkadaşlarına taşıması dikkat çekti. Marketten piyasa değeri 5 bin lira olan 600 paket sigara, içinde 700 lira nakit, 300 lira da bozuk olmak üzere bin lira para bulunan yazar kasayı ve 1 adet cep telefonunu çalan hırsızlar, yanlarında getirdikleri otomobil ile olay yerinden kaçtılar.

Hırsızlık olayını polise haber veren market sahibi Şenol Şen şikayetçi oldu. Şen, "Sabah marketi açmaya gelen bir çalışanım hırsızlığı fark edince bana haber verdi. Polise bildirdik. Görgü şahitleri var. Ellerinde yazar kasa aracı doğru giderken görmüşler. Bin lira para, yazar kasam ve 5 bin liralık da 600 paket sigaram çalınmış. Polisin hırsızları kısa sürede bulmasını istiyorum" dedi.

Samsun Emniyet Müdürlüğü Olay Yeri İnceleme Şube Müdürlüğü ekipleri, hırsızlığın yaşandığı markette incelemede bulundu ve kimliği belirsiz hırsızlara ait iz ve delil aradı. Hırsızlarda geri kapıyı açmada kullandıkları 1 adet murç ve 1 adet demir parçası kaldı. Samsun Emniyet Müdürlüğü Hırsızlık Bürosu ekipleri, kaçan maskeli hırsızları yakalamak için soruşturma başlattı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler