Samsun'da hasta yakını dehşeti

Samsun Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi’nde hasta yakınları tarafından bıçakla kovalanıp darp edilen 1’i hamile 3 özel güvenlik görevlisi yaralandı.Olay, Samsun Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye gör

Samsun'da hasta yakını dehşeti

Samsun Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi’nde hasta yakınları tarafından bıçakla kovalanıp darp edilen 1’i hamile 3 özel güvenlik görevlisi yaralandı.

Olay, Samsun Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, ağabeyinin eşi hastanede sezaryenle doğum yapan 26 yaşındaki Ferhat D., otomobiliyle hastanenin acil servisi önüne gelip burada aracını park etmek istedi. Hastanede görevli özel güvenlik görevlisi Can A. (29) ise, Ferhat D.’yi aracı oraya park etmemesi konusunda uyardı. Otomobilinden Rambo tabir edilen bıçak alıp güvenlik görevlisine saldırdığı iddia edilen Ferhat D., Can A.’yı darp etti. Bu sırada Ferhat D.’nin yakınları da Can A. ve olaya müdahale etmek isteyen diğer güvenlik görevlileri Cengiz U. (43) ile Melek Ö.’ye (28) saldırdı. Ferhat D.’nin elinde bıçakla kovalayıp, diğer hasta yakınlarının da saldırısına uğrayan güvenlik görevlileri darp sonucu çeşitli yerlerinden yaralandı. Saldırıda güvenlik görevlisi Can A.’nın gözü morarıp 2 dişi kırılırken, 37 haftalık hamile olan güvenlik görevlisi Melek Ö. ise düşük tehlikesi geçirdi. Yaralanan 3 güvenlik görevlisi Gazi Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Hastanede yaralı güvenlik görevlilerini ziyaret eden Samsun Doğum ve Kadın Hastalıkları Hastanesi Yöneticisi ve Başhekimi Uzman Dr. Halil Keskin, olayın son derece üzüntü verici olduğunu söyledi. Saldırıya uğrayan güvenlik görevlileri ise canlarını zor kurtardıklarını belirtti.

İlkadım İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, olay yerinden kaçan ve güvenlik görevlilerini kovaladığı Rambo diye tabir edilen bıçağı otomobilin içine saklayan Ferhat D.’yi kısa sürede bıçakla birlikte yakaladı. Olaya karışan 3 kişi, gözaltına alınarak İlyasköy Polis Merkezi’ne teslim edildi. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel