Samsun'da Halk Konserleri

Belediye Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı'nın her yıl organize ettiği ve Samsunlu yerel sanatçıların katılımıyla gerçekleştirilen halk konserlerinin ilki, İlyasköy Türkiş İlköğretim Okulu bahçesinde gerçekleştirildi.Mahalle sakinlerinin yoğun ilgi

Samsun'da Halk Konserleri

Belediye Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı'nın her yıl organize ettiği ve Samsunlu yerel sanatçıların katılımıyla gerçekleştirilen halk konserlerinin ilki, İlyasköy Türkiş İlköğretim Okulu bahçesinde gerçekleştirildi.

Mahalle sakinlerinin yoğun ilgi gösterdiği konserde yerel sanatçılar Türk halk müziği ve güncel şarkılardan oluşan sevilen parçaları seslendirdi. Vatandaşların talepleri doğrultusunda şarkıları seslendiren sanatçıların coşkusuna, vatandaşlarda halay çekerek ve tempo tutarak karşılık verdi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, halkın sosyal etkinliklerle bir araya getirilmesi ve kaynaşmanın sağlanması için mahalle halk konserlerinin önemli olduğunu, konserlerde vatandaşların gönüllerince eğlenme imkanı bulduğunu kaydetti.

Konserler, 21 Ağustos'ta Mehmetçik İlköğretim Okulu, 25 Ağustos'ta Sevgi Park Sahil Yolu, 28 Ağustos'ta Ticaret ve Sanayi Odası İlköğretim Okulu, 4 Eylül'de Mimarsinan İlköğretim Okulu'nda gerçekleştirilecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel