Samsun'da Gülay fırtınası

Otopark alanı içersine kurulan etkinlikte dün Türk halk müziğinin sevilen seslerinden Gülay sahne aldı. Önceki yıllarda pek çok ünlü sanatçı, şovmen, şair ve yazar konuk eden Fasl-ı Şahane’de bu yıl da birbirinden ünlü pek çok isim sahne alacak. Cuma, cum

Samsun'da Gülay fırtınası

Otopark alanı içersine kurulan etkinlikte dün Türk halk müziğinin sevilen seslerinden Gülay sahne aldı. Önceki yıllarda pek çok ünlü sanatçı, şovmen, şair ve yazar konuk eden Fasl-ı Şahane’de bu yıl da birbirinden ünlü pek çok isim sahne alacak. 

Cuma, cumartesi ve pazar akşamları ücretsiz olarak izlenebilecek etkinliklerde Türk halk müziği sanatçılarından Gülay’ın seslendirdiği türkülerle Atakumlular ve Samsunlular doyasıya eğlendi.


Etkinliğe katılan Atakum Belediye Başkanı Metin Burma, “Atakum ve size her şeyin güzeli yakışıyor. Bize görev verdiniz, ‘en güzel şeyi Atakum için yapın’ dediniz. Ben de onu yapmaya çalışıyorum. Gerçekten Atakum ilçesi Türkiye’de sesini önemli ölçüde duyurduğunu biliyorsunuz” dedi.


Samsun’u çok beğendiğini ifade eden Türk halk müziğinin sevilen sanatçısı Gülay, “Samsun’a daha önceden geldiğimden biliyorum. Denizi ve kumu çok güzel bir şehir. Beni davet ettiğiniz için teşekkür ederim” diye konuştu.


Daha sonra Gülay, seslendirdiği sevilen şarkılarla vatandaşlara unutulmaz bir ramazan akşamı yaşattı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler