Samsun'da Gençlik Merkezi’nden anlamlı ziyaret: Şehitler için dua edildi

Samsun Bafra Gençlik Merkezi gönüllüleri ve çalışanları, Garnizon Şehitliği’ni ziyaret ederek Kur’an-ı Kerim tilaveti okudu ve dualar etti.
Samsun'da Gençlik Merkezi’nden anlamlı ziyaret: Şehitler için dua edildi

Samsun’un Bafra ilçesinde Gençlik Merkezi'nin atölye çalışmalarına katılan genç gönüllüler ve çalışanlar, Garnizon Şehitliği’ni ziyaret etti.

Ziyaret sırasında şehitler için Kur’an-ı Kerim tilaveti okunarak dualar edildi.

Bafra Gençlik Merkezi Müdürü Selim Erdoğan, yaptığı açıklamada milli ve manevi değerlere sahip çıkan bir gençlik yetiştirmek için çalıştıklarını vurguladı.

Bu kapsamda gençlerle birlikte şehitlik ziyareti gerçekleştirdiklerini belirten Erdoğan, tüm şehitlere Allah’tan rahmet diledi.

tt.webp

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir