Samsun'da film gibi kovalama!

Samsun’da polisin ‘dur’ ikazına uymayan ve kaçan motosiklet sürücüsü, film sahnelerini aratmayan kovalamaca sonrası polis tarafından yakalandı.Olay, İlkadım ilçesi Cumhuriyet Meydanı İç Kavşak’ta 17.30 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Sam

Samsun'da film gibi kovalama!

Samsun’da polisin ‘dur’ ikazına uymayan ve kaçan motosiklet sürücüsü, film sahnelerini aratmayan kovalamaca sonrası polis tarafından yakalandı.

Olay, İlkadım ilçesi Cumhuriyet Meydanı İç Kavşak’ta 17.30 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Samsun Emniyet Müdürlüğü Motorize Yunus timleri plakasız bir motosikleti şüphe üzerine durdurmak istedi. Polisin ‘dur’ ihtarına uymayan sürücü kaçmaya başladı. Bir süre sonra motosikleti terk ederek kaçmaya devam eden sürücü ile polis arasında aksiyon filmlerini aratmayan bir kovalamaca yaşandı. Yunus ekipleri şahsı Orhaniye Sokak üzerinde yakaladı. Vatandaşların gözleri önünde kelepçelenen ve isminin Şaban A. olduğu öğrenilen sürücü, gözaltına alınarak ekip otosuna bindirildi.

Şahsın kaçtığı plakasız motosiklete sorgu yapan ekipler, aracın plakasını belirledi. Sürücü, polisin “Neden kaçtın?” sorusuna, “Plakam ve kaskım olmadığı için korktum” şeklinde cevap verdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel