Samsun'da zincirleme kaza 1 ölü, 4 yaralı . 10 Aralık 2013

Kazada 1 otomobil, 2 kamyon ve 1 tırın dorsesi yandı.

Samsun'da zincirleme kaza 1 ölü, 4 yaralı . 10 Aralık 2013

Kazada 1 otomobil, 2 kamyon ve 1 tırın dorsesi yandı.

Ankara'dan Samsun yönüne gelen Mustafa Kaya'nın kullandığı 55 K 0849 plakalı tır, Mustafa Büber'in kullandığı 55 ZA 555 plakalı otomobil, Adem Yılmaz'ın kullandığı 55 AAJ 35 plakalı kamyon, Akın Durgun kullandığı 55 AAJ 34 kamyon ile sürücüsü ve plakası henüz belirlenemeyen otomobil, Kavak Tepesi Mevkisinde yolun buzlu olması nedeniyle zincirleme kaza meydana geldi.

Kazada, kimliği henüz belirlenemeyen bir kişi olay yerine yaşamını yitirdi. Yaralanan Ayla Yücel, Hediye Eş, Betül Durak ve Gökçe Yücel, ambulanslarla Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi 'ne kaldırıldı. Olay sırasında 55 K 0849 plakalı tırın kapı yüklü dorsesi, Adem Yılmaz'ın kullandığı 55 AAJ 35 plakalı kamyon, Akın Durgun kullandığı 55 AAJ 34 kamyon ile plakası henüz belirlenemeyen otomobilde yangın çıktı. Yangın Büyükşehir Belediyesi ve Kavak Belediyesi İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle güçlükle söndürüldü.

Kaza nedeniyle Samsun-Ankara Karayolu iki yönlü olarak bir süre trafiğe kapandı.

Kazayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler