Samsun'da evinde ölü bulundu

 İlkadım ilçesinde tek başına yaşayan adam evinde ölü bulundu.Kökçüoğlu Mahallesi Hakan Geçidi'nde yalnız yaşayan 3 çocuk babası Kamil Yılmaz İnal'dan (79) bir süredir haber alamayan komşuları, durumu güvenlik güçlerine bildirdi. Eve giren polis ekipleri,

Samsun'da evinde ölü bulundu

 İlkadım ilçesinde tek başına yaşayan adam evinde ölü bulundu.

Kökçüoğlu Mahallesi Hakan Geçidi'nde yalnız yaşayan 3 çocuk babası Kamil Yılmaz İnal'dan (79) bir süredir haber alamayan komşuları, durumu güvenlik güçlerine bildirdi. 

Eve giren polis ekipleri, İnal'ın cesediyle karşılaştı. İnal'ın ölüm nedenin şüpheli olup olmadığının belirlenmesi için Halk Sağlığı Müdürlüğüne bağlı Toplum Sağlığı Merkezi'nden doktor çağrıldı. Yapılan incelemede, İnal'ın ölümünde şüpheli bir durum olmadığı tespit edildi.

İnal'ın evindeki tüm odalarının atık giysi, ambalaj ve evsel gıda çöpüyle dolu olduğu belirlendi. Daha önce de belediye ekiplerince evden çok miktarda çöp boşaltıldığı öğrenildi.

Mahalle muhtarı Kemal Kindar, "Mahalle sakinleri aradı. Geldik, polislerle içeri girdik. Ölmüştü. Çöp toplardı. Kendisi emekliydi ama çöp topluyordu, alışkanlık haline getirmişti" dedi.

Mahalle sakinlerinden Zeliha Gör de İnal'ın komşuları olduğunu ifade ederek, "10 gündür kayıptı. Bir akrabası geldi, 'Kızlarından haber alamıyoruz' dedi. Biz de onun için polise haber verdik. Zaten yalnız yaşıyordu. Elektriği yok, suyu yok. Tek başına yaşayan bir insandı. Bakımsızdı, çocukları yanında değillerdi" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler