Samsun'da etkili sis görüş mesafesini düşürdü

Samsun'da sis nedeniyle görüş mesafesi azaldı.

Samsun'da etkili sis görüş mesafesini düşürdü

Samsun, yoğun sisin etkisi altına girdi. Şehrin merkezi bölgeleri olan Tekkeköy, İlkadım, Canik ve Atakum ilçelerinde sabah saatlerinde başlayan sis, yaşamı olumsuz etkiledi. Görüş mesafesinin ciddi oranda azalması, özellikle trafikte seyir güvenliğini tehlikeye attı.

Samsun-Ankara karayolu, sisin etkisiyle en çok etkilenen güzergahlardan biri oldu. Yer yer 30 metreye kadar düşen görüş mesafesi, sürücüler için zorlayıcı koşullar oluşturdu. Özellikle sabah işe gitmek için yola çıkanlar ve uzun yolculuk yapacak olanlar, bu durumdan olumsuz etkilendi.

Atakum sahilinde de durum farksızdı. Karadeniz'in açıklarında sisin neden olduğu düşük görüş mesafesi, deniz ulaşımını ve sahil güvenliğini etkileyebilecek potansiyel bir risk oluşturdu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler