Samsun'da esrar operasyonu

Samsun'da Diyarbakır'dan İstanbul'a giden bir otomobilde yapılan aramada 26 kilo 441 gram toz esrar ele geçti.  Edinilen bilgiye göre, Samsun Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü Narkotik Büro Amirliği ekipleri,

Samsun'da esrar operasyonu
Samsun'da Diyarbakır'dan İstanbul'a giden bir otomobilde yapılan aramada 26 kilo 441 gram toz esrar ele geçti. 
 
Edinilen bilgiye göre, Samsun Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü Narkotik Büro Amirliği ekipleri, Tekkeköy ilçesi Samsun-Ordu Karayolu üzerinde şüphe üzerine 34 plakalı bir otomobili durdurarak arama yaptı. Yapılan aramada otomobilin bagajında valizlerin içerisinde gizlenmiş vaziyette toplam 26 kilo 441 gram toz esrar maddesi ele geçirildi. Olayla ilgili otomobilde bulunan 43 yaşındaki Ş.Y. ve 27 yaşındaki İ.G. gözaltına alındı. Söz konusu şahısların Diyarbakır'dan İstanbul'a gitmek için yola çıktıkları öğrenildi.
 
Öte yandan, Samsun KOM Şube Müdürlüğü ekiplerinin son 2 ayda yaptığı operasyonlarda toplam 62 kilo 328 gr eroin maddesi ile yaklaşık 100 bin paket gümrük kaçağı sigara ele geçirdiği, yine aynı dönem içinde il genelinde sokak satıcısı tabir edilen 70 kişinin gözaltına alınarak adli mercilere gönderildiği ifade edildi.Samsun Emniyet Müdürlüğü'nün uyuşturucu ve kaçakçılıkla mücadele çalışmaları çok yönlü olarak devam ettiği belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel