Samsun'da dev operasyon: 54 kişi

Samsun'da uyuşturucu ticareti yaptıkları öne sürülen 54 kişi gözaltına alındı.Samsun Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin, gençleri uyuşturucudan kurtarmak ve uzak tutmak amacıyla yaklaşık 6 aydır sürdürdüğ

Samsun'da dev operasyon: 54 kişi

Samsun'da uyuşturucu ticareti yaptıkları öne sürülen 54 kişi gözaltına alındı.

Samsun Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin, gençleri uyuşturucudan kurtarmak ve uzak tutmak amacıyla yaklaşık 6 aydır sürdürdüğü çalışmalar kapsamında, uyuşturucu ticareti yaptıkları öne sürülen sokak satıcılarına yönelik operasyon gerçekleştirildi.

Sabaha karşı yaklaşık 400 polisin katıldığı ve Atakum, Canik, İlkadım ile Tekkeköy ilçelerinde 68 ayrı adrese eş zamanlı yapılan baskınlarda, 54 şüpheli gözaltına alındı. Bu kişilerin adreslerindeki aramalarda ise paketler halinde 201 gram esrar, 30 gram bonzai,  21 ecstasy hap ile bir ruhsatsız tabanca ele geçirildi.

Şüphelilerin emniyetteki işlemleri sürüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel