Samsun'da cinnet: 4 yaralı

Samsun'un Havza ilçesinde cinnet getiren bir şahıs, babası, annesi, kız kardeşi ve eniştesini tabancayla vurarak ağır yaraladı.Olay, sabah saatlerinde Havza'nın Kale köyünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, evli ve 5 çocuk babası Sedat T. (41), tartı

Samsun'da cinnet: 4 yaralı

Samsun'un Havza ilçesinde cinnet getiren bir şahıs, babası, annesi, kız kardeşi ve eniştesini tabancayla vurarak ağır yaraladı.

Olay, sabah saatlerinde Havza'nın Kale köyünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, evli ve 5 çocuk babası Sedat T. (41), tartıştığı kız kardeşi Gülbahar S. (44), babası Dursun T. (71), annesi Döndü T.(73) ile araya giren eniştesi Cengiz S.'ye (45) kurşun yağdırdı. Kanlar içinde kalan 4 kişinin yardımına, silah seslerini duyan köylü yetişti.

Yaralılar, 112 ambulansı ve köylüler tarafından Havza Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Durumu ağır olan Cengiz S. ile Döndü T., ilk müdahalesinin ardından Samsun'a sevk edildi. Sedat T. olaydan sonra kaçarken, olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel