İlkadım’da bıçaklı kavga: 1 kişi hayatını kaybetti
Samsun’un İlkadım ilçesinde meydana gelen bıçaklı kavga ölümle sonuçlandı. Olay, Çiftlik Mahallesi İsmetpaşa Caddesi üzerindeki bir kahvehanenin önünde yaşandı.
Tartışma kavgaya dönüştü
Edinilen bilgilere göre, T.D. (38) ile arkadaşı Orhan Ceniklioğlu arasında henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın kısa sürede kavgaya dönüşmesi üzerine taraflar birbirine saldırdı.
Ağır yaralı kurtarılamadı
Kavga sırasında darbedilen T.D.’nin, Orhan Ceniklioğlu’nu bıçakla yaraladığı öğrenildi. Ağır yaralanan Ceniklioğlu, olay yerine çağrılan 112 Acil Servis ekipleri tarafından Gazi Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Ceniklioğlu, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
Şüpheli gözaltına alındı
Olayın ardından darp sonucu yaralanan T.D.’nin de tedavi için gittiği Gazi Devlet Hastanesi’nde gözaltına alındığı belirtildi. Şüpheli, tedavisinin ardından emniyete götürüldü.
Olayla ilgili soruşturma sürüyor.