Samsun'da caniler işbaşında!

Samsun’da hırsızlar bir gün arayla iki kez girdikleri kuşçu dükkanındaki kuşları çalarken, bazı kuşları da öldürdü. Aynı pasajda başka bir hırsızlık olayına karışan şahıslar 1 papağanı çalıp 20 hamsterı öldürdü.Olay, İlkadım ilçesi 19 Mayıs Mahallesi’nde

Samsun'da caniler işbaşında!

Samsun’da hırsızlar bir gün arayla iki kez girdikleri kuşçu dükkanındaki kuşları çalarken, bazı kuşları da öldürdü. Aynı pasajda başka bir hırsızlık olayına karışan şahıslar 1 papağanı çalıp 20 hamsterı öldürdü.

Olay, İlkadım ilçesi 19 Mayıs Mahallesi’nde bir pasajda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 5 gün önce bir gün arayla Halit Ertek’e ait kuşçu dükkanının kapı camını kırıp içeri giren hırsızlar, ilk seferde kafeste bulunan 13 adet damızlık muhabbet kuşu ile kasadaki 145 lira bozuk parayı çalıp, 6 muhabbet kuşunu da kafeslerinden salıverdi. Hırsızlar, bir gün sonra yine aynı iş yerinin kapısı camını kırıp yine girerek bu kez de 2 adet sevda papağını öldürüp, 4 muhabbet kuşu, 1 kanaryayı kafesi ile birlikte çaldılar. Hırsızlar, yazar kasada bulunan 50 lira bozuk para ile tablet bilgisayarı çalarak kaçarken, dün gece aynı pasajda bulunan Halit Ertek’in kardeşi Öznur Ertek’e ait kuşçu dükkanının vitrin camını kıran hırsızlar, içeri girip 1 adet sevgi papağanını çalıp, çekmecelerde para arayıp 20 adet hamsterı da öldürdüler.

Sabah iş yerine gelen Öznur Ertek, hırsızlık olayını fark edince polise şikayette bulundu. 5 gün içinde aynı pasajdaki kuşçuda 3 kez hırsızlık olayının yaşanması esnafı tedirgin etti. Öznur Ertek, bugün hayvanları canice öldüren kişilerin yarın insanları da acımasızca öldürebileceğini belirterek, hırsızlık olayına karışanların yakalanıp adli mercilerce cezalandırılmasını istedi.

Hırsızlık anı ise iş yerinin güvenlik kamerasına tarafından kayıt edildi. Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Bürosu ekipleri ve İlkadım İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri olayla ilgili soruşturma başlatırken, Olay Yeri İnceleme Şube Müdürlüğü ekipleri ise hırsızlara ait iz ve delil aradı. Soruşturma devam ediyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel