Samsun'da bomba paniği!

Samsun'da Büyük Cami karşısındaki havuzların kenarında Suriyeli aile tarafından bırakılan 2 çanta ve 2 poşet, içinde bomba olma ihtimali üzerine polisi alarma geçirdi.Olay, İlkadım ilçesi Kale Mahallesi Büyük Cami karşısı Atatürk Bulvarı kenarındaki havuz

Samsun'da bomba paniği!

Samsun'da Büyük Cami karşısındaki havuzların kenarında Suriyeli aile tarafından bırakılan 2 çanta ve 2 poşet, içinde bomba olma ihtimali üzerine polisi alarma geçirdi.

Olay, İlkadım ilçesi Kale Mahallesi Büyük Cami karşısı Atatürk Bulvarı kenarındaki havuzların yanında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, çarşaflı 2 bayan ve 1 erkeğin çantaları ve poşetleri bırakıp hızla uzaklaştıkları ihbarı polisi alarma geçirdi. Olay yerine Samsun Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü, İlkadım İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri ile Olay Yeri İnceleme Şube Müdürlüğü Bomba İmha ekipleri sevk edildi. Polis, çantanın etrafında güvenlik önlemi alırken, bir yandan da bölgede verilen eşkaller doğrultusunda araştırma yaptı. Bomba imha ekibi özel giysiyi giymek için hazırlık yaptığı sırada Saathane Meydanı mevkisinde eşkale uyan çarşaflı 2 bayan ve 1 erkek polis tarafından bir otelin önünde oturup simit ve pasta yerken fark edildi.

Çantaların yanına getirilen şahısların Suriye uyruklu oldukları ve çantayı bırakıp gezintiye çıktıkları ortaya çıktı. Suriyeli mülteciler çantanın içindekileri boşaltarak içinde giysilerinin bulunduğunu polise gösterdiler. Kucaklarında bir de çocuk bulunan 2'si bayan 3 Suriyeli daha sonra Samsun Emniyet Müdürlüğü Yabancılar Şube Müdürlüğü'ne teslim edildiler.

 

20140529aw103223_06.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel