Samsun'da bir evin çatısında silah mühimmatı bulundu

Samsun'da yapılan operasyon sonrasında bir evin çatısında silah mühimmatı ele geçirildi.

Samsun'da bir evin çatısında silah mühimmatı bulundu

Samsun'un Ayvacık bölgesinde, jandarma birimleri tarafından yürütülen kapsamlı bir operasyonla, suç örgütlerine yönelik bir dizi baskın düzenlendi. İstihbarat, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele birimleri, Ayvacık ve Çarşamba ilçelerinde eş zamanlı gerçekleştirilen aramalarda, bir evin gizli bölmesinde saklanmış çok sayıda silah ve mühimmat buldu.

Buluntular arasında, 'akrep' lakaplı bir makineli tabanca, çeşitli tipte silahlar, yüzlerce mermi, bıçaklar, muştalar, tütün mamulleri, kenevir bitkileri, uyuşturucu madde ve sentetik ilaçlar yer aldı. Bu operasyon, bölgede tehdit ve şiddet eylemleri gerçekleştirdiği belirlenen kişilerin yakalanmasını amaçlıyordu.

Toplamda on şüpheli gözaltına alınırken, bunlardan sekizi ifadeleri sonrası serbest bırakıldı. Geriye kalan iki kişi ise adli makamlara sevk edilerek tutuklandı ve yerel cezaevine gönderildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel