Samsun'da baraka alevlere teslim oldu

Samsun'da binaların arasındaki bir baraka alevlere teslim olurken, bekçiler yangına hortumla su tutarak ilk müdahaleyi yaptı.

Samsun'da baraka alevlere teslim oldu

Samsun'un İlkadım ilçesi Çiftlik Mahallesi'nde saat 03.00 sıralarında yangın meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, binalar arasındaki içinde katı atıkların bulunduğu barakada yangın çıktı.

Samsun'da baraka alevlere teslim oldu Alevler barakayı sararken, yangını fark eden vatandaşlar 112 Acil Çağrı Merkezini aradı. Yangına ilk müdahaleyi İlkadım İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı çarşı ve mahalle bekçileri yaptı. Gece bekçileri, itfaiye gelene kadar evlerden çekilen su hortumları ile yangına müdahale ederek söndürmeye çalıştı. Bazı vatandaşlar da balkonlardan tencere ve kovalarla alevlere su döktü.

Samsun Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Bakanlığı ekipleri yangına müdahale ederek söndürdü. Yangında baraka küle dönerken, barakanın bitişiğindeki bir evin balkonu da zarar gördü.
Polis yangınla ilgili inceleme başlattı.

Samsun'da baraka alevlere teslim oldu

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel