Samsun'da ayakkabı hırsızlığı kamerada

Olay, İlkadım ilçesi, Kale Mahallesi’nde bulunan Büyük Cami’de ikindi namazı kılındığı sırada meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, ikindi namazını kılmak için Büyük Cami’ye gelen Ferhat Ulukan, ayakkabılarını girişe bıraktı. İkindi namazı kılınırken kiml

Samsun'da ayakkabı hırsızlığı kamerada

Olay, İlkadım ilçesi, Kale Mahallesi’nde bulunan Büyük Cami’de ikindi namazı kılındığı sırada meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, ikindi namazını kılmak için Büyük Cami’ye gelen Ferhat Ulukan, ayakkabılarını girişe bıraktı. İkindi namazı kılınırken kimliği belirlenemeyen bir kişi, Ulukan’a ait ayakkabıyı giyerek camiden çıktı. Ayakkabının çalınması anını caminin güvenlik kamerası anbean kaydetti.

Namaz sonrası ayakkabısının çalındığı fark eden Ulukan, olayı polise bildirerek şikayetçi oldu. Ayakkabısı çalınan müteahhit Ferhat Ulukan, yaşadığı bu olay karşısında üzüldüğünü söyledi. İkindi namazını kılmak için camiye geldiğini ifade eden Ferhat Ulukan, “Camide böyle bir olayla karşılaştık. Ne desem boş, ne anlatsam boş, Allah ıslah eylesin. Tek üzüldüğüm şey, nasıl bu hale geldik. Camilerimizde bu olayların devamlı vuku bulması bizleri üzüyor. İsteğimiz, talebimiz, düşüncemiz böyle şeylerin süreklilik haline gelmemesi. Ayakkabı peşinde olmadığımızı belirtmek istiyorum. Bir fakir olabilir, öğrenci olabilir, misafir olabilir, camiye yeni gelen bir insan olabilir. Böyle olayların yaşanması Allah muhafaza camilerden soğutmaya kadar gidebilir. Ayakkabının peşinde değilim. Bu hale nasıl düştük tek üzüntüm budur” dedi.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler